HINNASTO


Hieronta 30 min 40 €

Tämä sopii sinulle, jos haluat hoidattaa selkeästi yksittäistä kohtaa pienellä alueella. 

Hieronta 45 min 45 €

Tämä sopii sinulle, jos haluat käsiteltävän esimerkiksi selän, yläraajojen alueen tai jalat kokonaisuudessaan. Aika sopii esimerkiksi lihasta muokkaavaan sekä huoltavaan käsittelyyn. 

Hieronta 60 min 50 €

Tämä sopii sinulle, jos haluat että hieroja pureutuu ongelmakohtaan kunnolla ja tavoitteena on esimerkiksi nivelten laajempi liikkuvuus sekä kivun ehkäisy ja hoito. 

Hieronta 90 min 65 €

Tämä sopii sinulle, jos haluat että koko keho käsitellään läpi tai vaihtoehtoisesti pureudutaan johonkin kohtaan todella tarkasti. Sopii hyvin koko kehon muokkaavaan ja huoltavaan käsittelyyn. 

Akupunktio 45 min 45 €

Hoidon aikana keskitytään joko päänsäryn, jännitysniskan, alaselkäkivun tai iskiasvaivan hoitoon. Hoitokertojen määrä määritellään asiakkaan tilanteen mukaan, ja yleensä hoitokertoja on vähintään 3-5 kertaa viikon välein. Akuuteissa vaivoissa jo muutama hoitokerta voi antaa avun. Palvelun voi yhdistää 90 minuutin hierontaan, jolloin akupunktio sisältyy hieronnan hintaan.

Treenivalmennus 3 kk 130 € / kk 

Juuri sinulle suunniteltu kokonaisuus, joka motivoi sinua sekä vie sinut kohti tavoitteitasi! Valmennus voi painottaa voimaa, lihaskasvua, liikkuvuutta tai kestävyyttä. Valmennus sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle treenaajalle. Suunnittelen valmennuksen tarkan alkukartoituksen perusteella. Valmennukseen kuuluvat säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat tavoitteidesi mukaan. Valmennus sisältää 3 kpl ohjattua treeniä ohjauksessani. Valmennuksen aikana sinulla on minun täysi tukeni ja rajaton yhteydenpito. Valmennettavalta toivon sitoutumista sekä aktiivisuutta ohjelmien noudattamiseen ja viikoittaiseen raportointiin.

Treenivalmennus 6 kk 120 € / kk 

Juuri sinulle suunniteltu kokonaisuus, joka motivoi sinua sekä vie sinut kohti tavoitteitasi! Valmennus voi painottaa voimaa, lihaskasvua, liikkuvuutta tai kestävyyttä. Valmennus sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle treenaajalle. Suunnittelen valmennuksen tarkan alkukartoituksen perusteella. Valmennukseen kuuluvat säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat tavoitteidesi mukaan. Valmennus sisältää 6 kpl ohjattua treeniä ohjauksessani. Valmennuksen aikana sinulla on minun täysi tukeni ja rajaton yhteydenpito. Valmennettavalta toivon sitoutumista sekä aktiivisuutta ohjelmien noudattamiseen ja viikoittaiseen raportointiin.

Treeniohjelma 70 € 

Juuri sinulle suunniteltu treeniohjelma tavoitteidesi sekä toiveidesi mukaan. Suunnittelen ohjelman alkukartoituksen tai tilauslomakkeen perusteella. Ohjelma voi painottaa voimaa, lihaskasvua, painonhallintaa, liikkuvuutta sekä kestävyyttä (esimerkiksi juoksu). Ohjelma sisältää ohjeet lämmittelyyn.
Treeniohjelman kesto on noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen se kannattaa päivittää. Saat ohjelman sähköpostiisi sovittuna ajankohtana.

Ohjaus 70 € 

Ohjaus sisältää ohjattua harjoittelua kuntosalilla tai esimerkiksi ulkona ulkotreenien merkeissä. Ohjaus toteutetaan sinun tavoitteesi, toiveidesi ja lähtötasosi perusteella. Suunnittelen treenin huolella etukäteen, mutta halutessasi voimme käydä läpi valmista treeniohjelmaasi. Ohjaus voi sisältää voimaharjoittelua, liikkuvuustreeniä tai kestävyyttä toiveidesi mukaan.

Hinnat sis. alv 24 %.

.
 

Luo kotisivut ilmaiseksi!