PT-PALVELUT


Ilmainen treeni- tai ravintokartoitus

Alkukartoitus on ilmainen keskusteluhetki, ja sen aikana käyn kattavasti läpi lähtökohtasi sekä tavoitteesi. Keskustelun aikana käymme läpi myös sopivia valmennusvaihtoehtoja. Kartoituksen voi varata Vellon kautta paikan päälle tai etänä (kirjoita puhelinnumerosi viestit-kenttään, niin soitan sinulle varattuna ajankohtana). Kartoitus ei sido sinua mihinkään. 


Treenivalmennus 3 kk 130 € / kk

Juuri sinulle suunniteltu kokonaisuus, joka motivoi sinua sekä vie sinut kohti tavoitteitasi! Valmennus voi painottaa voimaa, lihaskasvua, liikkuvuutta tai kestävyyttä. Valmennus sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle treenaajalle. Suunnittelen valmennuksen tarkan alkukartoituksen perusteella. Valmennukseen kuuluvat säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat tavoitteidesi mukaan. Valmennus sisältää 3 kpl ohjattua treeniä ohjauksessani. Valmennuksen aikana sinulla on minun täysi tukeni ja rajaton yhteydenpito. Valmennettavalta toivon sitoutumista sekä aktiivisuutta ohjelmien noudattamiseen ja viikoittaiseen raportointiin. Raportointi suoritetaan valmiin helpon lomakkeen avulla.


Treenivalmennus 6 kk 120 € / kk

Juuri sinulle suunniteltu kokonaisuus, joka motivoi sinua sekä vie sinut kohti tavoitteitasi! Valmennus voi painottaa voimaa, lihaskasvua, liikkuvuutta tai kestävyyttä. Valmennus sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle treenaajalle. Suunnittelen valmennuksen tarkan alkukartoituksen perusteella. Valmennukseen kuuluvat säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat tavoitteidesi mukaan. Valmennus sisältää 6 kpl ohjattua treeniä ohjauksessani. Valmennuksen aikana sinulla on minun täysi tukeni ja rajaton yhteydenpito. Valmennettavalta toivon sitoutumista sekä aktiivisuutta ohjelmien noudattamiseen ja viikoittaiseen raportointiin. Raportointi suoritetaan valmiin helpon lomakkeen avulla.


Ravintovalmennus 3 kk 70 € / kk

Valmennus on sinulle, joka haluat oppia terveellisen ravitsemuksen periaatteet. Valmennus sopii sinulle, jolla ovat säännöllinen ruokailurytmi ja annoskoot hukassa. Valmennus perustuu ravitsemussuositusten periaatteisiin, joten sillä ei haeta pikaratkaisuja. Valmennuksen aikana ruokia ei punnita ja kaloreita ei lasketa, vaan opetellaan kestäviä tottumuksia todella konkreettisin keinoin ja pienin askelin viikko-ohjeiden avulla. Valmennukseen kuuluvat rajaton yhteydenpito kanssani, sekä viikoittainen seuranta joka toteutetaan helpon lomakkeen avulla. Valmennus sopii sekä urheilijoille että ei-liikkujille. Halutessasi saat ohjeet aerobiseen harjoitteluun esimerkiksi painonhallinnan tueksi. 


Treeniohjelma 70 € 

Juuri sinulle suunniteltu treeniohjelma tai tavoitteidesi sekä toiveidesi mukaan. Suunnittelen ohjelman alkukartoituksen tai tilauslomakkeen perusteella. Ohjelma voi painottaa voimaa, lihaskasvua, painonhallintaa, liikkuvuutta sekä kestävyyttä (esimerkiksi juoksu). Ohjelma sisältää ohjeet lämmittelyyn.
Treeniohjelman kesto on noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen se kannattaa päivittää. Saat ohjelman sähköpostiisi sovittuna ajankohtana. 


Ohjaus 70 €

Ohjaus sisältää ohjattua harjoittelua kuntosalilla tai esimerkiksi ulkona ulkotreenien merkeissä. Ohjaus toteutetaan sinun tavoitteesi, toiveidesi ja lähtötasosi perusteella. Suunnittelen treenin huolella etukäteen, mutta halutessasi voimme käydä läpi valmista treeniohjelmaasi. Ohjaus voi sisältää voimaharjoittelua, liikkuvuustreeniä tai kestävyyttä toiveidesi mukaan. Ohjaus totutetaan toiveidesi mukaan joko Kokkolassa tai Alavetelissä. Kuntosalin sisäänpääsymaksu ei kuulu ohjauksen hintaan. 

Hinnat sis. alv 24 %.

Luo kotisivut ilmaiseksi!